Open links in secondary window

::blurry me::-::sumbody please give sum lite::

it just one of many place where i can put all my craps and tell the whole world what happen to me n what am i thinking about life....

 
(UNDER CONSTRUCTION2010)Meh chat kat sini...korang nak tanya aper2 pun boleh...akan cuba di jawab..InsyaAllah..(UNDER CONSTRUCTION2010)

Currently Favorite Music Video
m.a.s.a. s.p.o.n.s.o.r. p.e.s.a.n.a.n.

Yahoo! Avatars U.K. & Ireland

Add Me At....
    http://www.friendster.com/profiles/selserkem

    http://www.facebook.com/profile.php?id=652253774

    http://www.myspace.com/maxxperezwu

Bloggers "Family Affairs"
Bloggers "Kenalan kolej"..
Bloggers "TABIK HORMAT"
Bloggers "AkmaFC & Jiwangans"..
Bloggers "Nubies"
Tertinggal Komuter??!?!
Tertinggal ERL????
Lunar year homecoming ploy
Monday, January 30, 2006
citer lawak utk hari ni....thanx to Calyn.....

Quite an interesting story............

An elderly man in Penang called his son in Hong Kong and said,

"I hate to ruin your day, but I have to tell you that your mother and I are divorcing; forty-five years of misery is enough."

"Pop, what are you talking about?" the son screamed.

"We can't stand the sight of each other any longer," the old man said.We're sick of each other, and I'm sick of talking about this, so you call your sister in Canberra and tell her," and he hung up.

Frantic, the son called his sister, who exploded on the phone.

"Like heck they're getting divorced," she shouted, "I'll take care of this."

She called her dad immediately, and screamed at the old man,

"You are NOT getting divorced! Don't do a singlething until I get there. I'm calling my brother back, and we'll both be there tomorrow. Until then, don't do a thing, DO YOU HEAR ME?"

and hung up.

The old man hung up his phone and turned to his wife.

"Okay," he said, "they're coming for Lunar New Year and paying their own airfares."

hasil muntahan pikiran maxx @ 10:01 PM   0 kata balas
kerana Anda....
Friday, January 27, 2006
Tajuk today x berapa besh...kerana Anda...what the heck with that??

actually...Aku baru sj menghabiskan masa hampir 3 jam menonton DVD filem Philipines....Becuz Of U...Thanx Lyana...I owe u big time my fren....

the story is about 3 couples yg mengharungi sekala cabaran dan dugaan sepanjang perhubungan mereka...i like the story..and also the cast...blimey..hehhehe

The main casts................................................

Image hosting by Photobucket
Ria & RJ a.k.a Kristine Hermosa & Diether Ocampo


Image hosting by Photobucket
April & Louie a.k.a Sandara Park & Hero Angeles

Image hosting by Photobucket
Cara & Roni a.k.a Heart Evangelista & Geoff Eigenmann


Image hosting by Photobucket Image hosting by Photobucket
i think both of them are handsome...hehhe...


yesterday....a fren told me some story about her best buddy..erm....she ask us (that time..I was with Rani...) to gv her some gud advice...hehehehe...but Rani has sumthing in mind....she ask this girl..."did Y** ever going out with A****??" so this girl asnswer..."They don't wanna ppl see them together...." come this words from Rani..which I think it is very funny...."What it is in a relationship without hanging around and touching2??".......I laughed out a lot......what a statement u make Rani.....wa tabik laaa sama U.....

I called my fren Herina..telling her some hottest news about Me...hahaha....just kidding...about a guy in our school..she doesn't believe it..but at last..she prayed for good in his life...


-xde idea......chow..chin...chaw.....-

-maxx-
hasil muntahan pikiran maxx @ 12:02 PM   0 kata balas
I took it from my frenster's Bulletin Board
Wednesday, January 25, 2006
Hei...I think this wud be the best post i ever read...check it out dude

An Advantage's An Engineer Boyfriend .. Trust Me It's True 100% =D

Advantage 1: Secure lifestyle

An engineer boyfriend can provide you with a secure lifestyle. At 27 years old, an engineer probably has a respectable, stable job that gives him a high income to own a car, invest, have a comfortable life, and get married and buy a house too. Law graduates are still working as a lowly apprentice in a law firm, most management graduates have just failed on their first business plan, the arts graduate is still looking for a job, and the medical school graduate is still living in a hospital. ---

Advantage 2: Unmatchable industriousness

An engineer boyfriend will dedicate an unimaginable amount of his time and effort to understand you. Engineers strain really really hard to understand their work. You can believe that they will try really really hard to understand women too, just like how they understand their work, once they believe that you are the one. So even if they don't understand you initially, they will keep on trying. Even if they still do not understand, they will figure out the correct method to keep you happy (e.g. buy diamond ring = 1 week's worth of happiness.) And once they find out the secret formula, they will just keep on repeating it so that the desired results appear. Unlike the Lawyer who will argue with you, the Management graduate who will try to control your spending, the Arts graduate who will 'change major', and the medical school graduate who will operate on you. And you know what, it's really so easy to make engineers believe that you are the 'one'. Say that you like one of their projects and they will be hooked to you forever.-

Advantage 3:An engineer boyfriend will never betray your
trust.

Let me first tell you what is wrong with the rest of the others - the lawyers will lie about everything, management graduates will cheat your money, the arts graduate will flirt, and you probably just look like another cadaver to the medical school graduate. Your engineer boyfriend is either too busy to have an affair, and even if he does, he is too dumb to lie to you about that.

Hence, an engineer is the most secure boyfriend that you will ever find - rich enough, will keep on trying to understand and please you, has no time for affairs, and too dumb to lie to you. So girls, why procrastinate? Get an engineer for your boyfriend!


Kalu Pasal Sembahyang, Boleh Pulang Awal.....!


Seorang boss entah macam mana mood dia memang baik sungguh pada hari tue..Sesiapa yang nak minta balik lima jam lebih awal hari nie dia kasi tapi alasannya mestilah munasabah.
Haaaa!!alasannya mestilah pasal sembahyang ajer! Tau-tau macam tu ader 4 orang pekerja bawahan datang mintak balik awal..

Pekerja 1 : A'kum Boss, bulih saya pulang? Saya balik nak sembahyang kat rumah boss, leh tak?
Boss : Tak boleh!!!Kat sini kan ader surau, sembahyang jemaah lagi, lagi banyak pahalanya..!

Pekerja 2 : Saya bulih balik awai kut Boss?
Bosss : Hang apa pasai?
Pekerja 2 : Saya nak balik tengok anak saya sembahyang zohor ker tak? Ntah-ntah dia ponteng?
Boss : Tak boleh balik, hang telefon saja bini
hang suruh dia tengok!

Pekerja 3: A'kum Boss!
Boss: Ha? pasal pulak ni?Nak balik awal gak ker?
Pekerja 3 : Errrrr!!Yer boss, boss baik!!he..heee!
Boss: Alasan apa lak ngko nie?
Pekerja 3 : Saya nak balik sembahyang orang mati..Ada orang kampung saya ninggal pagi tadi, nak sembahyang
jenazah...!Boleh kut boss yer pulang awal?
Boss : Tak bolehhh!!!Itu fardzu kifayah jer! Orang kampung lain yang ramai tu boleh sembahyangkan. Doa kat sini pun boleh!!Dah!Pergi buat kerja..

Akhirnya...datang si pekerja ke empat......mengharapkan simpati si bos

Pekerja 4: A'kum Boss! Saya nak balik awal boleh tak ari nie?
Boss : Naper?
Pekerja 4 : Isteri saya telefon, dia kater dia dah boleh sembahyang!
Boss: Yer ker? Ha! Kalu gitu awak baliklah... Kesian awak dah seminggu nunggu!!!
Pekerja 4 : Ima Acih Boss!!!Hehehehe....

moral of the story.........SOLAT ITU TIANG AGAMA.......

INTERESTING FACTs...

YEAR: 1981

1. Prince Charles got married.
2. Liverpool crowned soccer Champions of Europe
3. Australia lost the Ashes tournament.
4. Pope died.

YEAR: 2005

1. Prince Charles got married.
2. Liverpool crowned soccer Champions of Europe
3. Australia lost the Ashes tournament.
4. Pope died.

In the future, if Prince Charles decides to remarry again, somebody PLEASE warn the
Pope ;p.....

p.s: this week....xde citer sgt....bz wit my life...pi Skolah teknik....bz wit study....and much more...

-maxx-
hasil muntahan pikiran maxx @ 11:11 PM   21 kata balas
YCP a.k.a Plaza Ampang....baru aku tau..City Square tu kat ner....
Friday, January 20, 2006
Aku bangun seawal jam 6.30 pg...lepas Solat Subuh..ingat nk smbg tido..tapi memandangkan ada citer besh di Star Movies...aku batalkan niat ku.....

Malam smalam...Kak Lina memberitahu yg keadaan Akma agak merisaukan...jadi Mai telah pun merancang utk membuat lawatan sambil belajar.....ehh..silap lawatan Muhibbah ke umah Akma..Mai telah pun memberitahu JaA ttg kedatangan kami....jadi aku pun ikut saja kata pembawa kereta serta penganjur lawatan....*chheeeewaaah*

Namun pada pagi tadi..Mai telah pun menghantar SMS pd JaA...dier xmembalas...mungkin sekolah kan.....jadi Mai meminta aku utk menelefon Akma sendiri.....adui.....aku mcm malas nk call akma....hehehe...*jgn marah ye*....

Selepas melawan perasaaan *malas....ngantuk....*...aku pun call laa akma...

"Ko nyer rehearsel kul braper??"
"
dua nnt"
"seblum tu..ko ader kat umah ke"
"
aku nk amik baju laa"
"la ye ke?? ader org nk pi umah ko laaa"
"
erm..aku xleh janji....nnt ko call biler ko nk dtg..."

so aku tny Mai...jalan ke Plan tu....dier kata x kisah laa...dpt jumpa Akma pun OK..klu xdpt pun..xper laa..leh kitorg (Mai..KC...Chen...dan Ana.....) pi lunch together2......so aku pun hantar msg kat Chen..aku akan antar SMS kat dier once aku dh smpi Stesen Taman Bahagia....

About 12pm....Chen sampai...aku xtau yg kC pi...jadi kitorg tunggu laa kC kat sana...after amik kC..kitorg pi plak tmpt Mai....amik Mai n Ana...kawan Mai...kitorg pun bertolak ke Taman Sri Sentosa..when tetiba kC tanya....

"Akma ader tak kat umah"
"ntah laa kak Charm.....tadi dier kata nk amik baju....."
"laa budak maxx ni....tepon Akma cepat"


So aku pun call laa akma........Akma kata dier dh kat luar umah......tgh amik baju......so aku smpikan kat diorg...KC tny dier amik baju kat ner....akma kata kat Yow Chuan Plaza.....biler KC dengar Yow Chuan Plaza..aper lagi...dier terus grab my HP as I gv mine to her.....i dunno what are they talk about....just I know...Akma agreed to wait 4 us....hehehe.....bagus laaa tu...

Damn...the traffic at Pandan was bad...so the journey yg sepatutnya 30minutes...jadi hampir 1jam..ish3x.......nasib baik waktu kitorg smpi tu...Akma tgh kuarkan duit.....aku plak..smbltunggu tu...pi laaa singgah ke kedai CD...teringat Papa minta carikan CD Kenny G....aku pun carilaaa..mmg ada....kualiti lain kira...harap murah je..hehehe...

about 40mins menunggu...aku call Akma...asking where's she......aku plak main redah je ckp....xsmpt salam kebende.....without my knowing...mak akma jwb...adui3x..malu siot......nasib baik akma jawab..kata kat mana dier.......so..kitorg dpt laaa tgk baju2 yg bakal dipakai oleh Akma.....smbl2 aku tgk2 HP aku...teringat plak pesan kwn2 aku...aku smpikan laaa...kecian duh kat dier.......mmg nmpk dier xsihat.....erm....if I hv the power.....nak je aku mintak akma rehat..tapi biler pikir blk..ni mungkin dugaan utk dier...utk dier jadi lebih kuat.....hehehe...

kami kat sana kejap je....sbb akma pun kene hadiri rehearsal....so seblum akma pergi...sempat laa aku snap 1 keping utk tatapan anda sumer......


maxx, Mai, Anna, Chen, dan Kak Charm bergambar ngan
Akma with her parents


Kitorg pi makan tadi..aku plak xde selera...ntah laa...jangan tny kat aku.....tanya laa kat diorg yg pi....diorg tau aper sebabnya....so..lepas antar KC n Mai...Chen turunkan aku kat stesen Taman Bahagia.....

Alhamdulillah..aku smpi umah tepat jam 7 malam.....sampai umah pun xleh nk makan....aku pun xpasti dan xtau naper aku xleh nk makan.....


-maxx-
hasil muntahan pikiran maxx @ 8:19 PM   0 kata balas
Maxx…Old Klang Road….dan si Accord….
Wednesday, January 18, 2006
Berada di rumah satu hari menjadi satu kelegaan…selepas seharian semalam aku x henti2 dgn kelas…..hari ni ingat nk duduk laa kat umah…

Lebey kurang kul 11pg..aku bertolak ke Sri Serdang..mengambil bahan2 yg telah pun di fotostat…dan juga bahan2 yg hendak di fotostat..masa tu…YM aku mmg online…aktiviti biasa aku…hehhee…


Contoh windows conference tapi ni bukan Conference JU


Aku balik lebey kurang kul 2pm….lepas beli McD utk kD kat umah..hehehe….tgh besh2 makan tu…suddenly….nick JaA kuar (hehehe..jgn marah ye JaA)…aku ngan serta merta invite laa dier…..pastu ader laaa akak saying aku sorg ni bertanya soklan… “JaA..Kak Cik mana??”..pastu JaA jawab laa.. “dia demam…” aku terkejut…memula tu aku xnk pi…malas laa…lepak umah pun besh gak….

Namun…seorg hamba Allah yg berada nun di seberang laut meminta aku kesana…aku mula membantah…

“Aku mmg nk pi….tapi takut dier BZ”
“Org demam..bz aper…ko ni pun”



sekadar gmbr hiasan..bukan milik saya

itu laa lebey kurang YM kitorg….tetapi aku dgn nekad…aper nk jadi..jadilah…ye laaa..memandangkan aku slalu bawak iswara milik BPM je…maner penah bawak Honda….jauh plak tuu….tapi…bagi aku….ALAH BISA TEGAL BIASA…..aku inform JaA dulu b4 pi….takut dier lak terkejut…hahaha…


dan sekali lagi..bukan milik saya

waktu smpi di persimpangan Serdang Raya….aku call Emy..bertanyakan arah….aku mmg pelupa….nasib baik aku ingat nama aku aper…hahaha…..Emy pun terangkan laa kat aku…aku pun..mmg dengar..tapi takut laa luper….jadi aku slamber dok..jalan je laaa….nasib baik aku cepat ingat ari tuh..if OUG kat kanan..ikut junction ke kiri….nasib baik….hehehe……aku call kak Charm…kata PPC kat hot.FM..pastu bgtau psl kedatangan aku ke umah JaA…

sampai kat umah jaa..aku di sambut oleh mak JaA dan kak Sofea…serta Dania…kiut..miut …heheh..geram….jadi lepas salam semua kat dlm umah tu..kecuali JaA (I dunno why I dun want salam jaa..maybe thinking of sumthing…..whateva), aku di bawa ke bilik Kak Cik….kecian aku tgk dier…x larat nk bukak mata….kecian sangat….smbl2 tu aku tgk si jaa pun melayan diorg yg berconference…x lama selepas aku masuk ke bilik Kak Cik..tiba2 jejaka hensem (tapi x leh lawan hensem PakSu/Pakcik dier laa)….Danish masuk…kiut tuh..manja..tapi pemalu….hehehe

Mak JaA pun x sihat..demam katanya….yg pasti mmg dier terkejut aku dtg…sorg2 plak tu…adoi2…kak Sofea ader laa tny sikit2..aku try laaa jawab…mmg betul kata kak charm..mak akma mmg layan je perbualan sy….hehehe..malu pun ader…ye laaa..kita x di jemput….datang pun x di palu….hahaa..poyo lebey..

Kak Cik…mmg dier xdpt bukak mata langsung…aku ader tny mak dier….dier x disuspect denggi ke??..mak dier jawab tak…aku syukur laa..klu tak..susah laa kan…dier nnt x dpt tumpu pd performance….kuciwa laaa….

Sambil2 aku kat sana…xde plak soklan2 panas aku tny….ye laaa…takkan nk tny kat Maknye plak kan…baik tny pd tuannye badan..baru thrill…hehehe…NEway…for those yg mengikuti PPC…take notes that JaA dah pun menerima salinan dr PA Unknown Author a.k.a Maxx..ptg tadi….sy bagi yg sy punya..so sum of the words x smpt di tapis…hehe…

Aku balik pun kul 5.30pm..nk elak jam(bukan clock ye...kesesakan lalulintas)…tapi alangkah malunyer aku..biler aku dh silap amik junction….namun aku kata dlm diri..JANGAN PANIK……aku pusing blk….keluar dr jalan tu…dan Alhamdulillah…aku smpi ke Serdang jam 6.45pm…x kisah laa..asal aku sampai umah….

Itu saja perjalanan aku ke rumah JaA dan Akma..a.k.a Kak Cik…hope she will get well Soon…………….AMIIIIINNNNNNNN

-maxx-

hasil muntahan pikiran maxx @ 8:42 PM   5 kata balas
Aku...serta kesalahanku....
Tuesday, January 17, 2006
Kita xleh nak meminta sesuatu yg lebih dari pihak lain....

Cuma kadang kala.....aku rasakan diri aku ni..macam over laa plak....

sbb aku terlalu mengharapkan sesuatu yg gembira berlaku...tanpa aku sedari ada jiwa2 yg merana...terseksa.....dan kecewa..

Maafkan aku wahai teman jika kau rasakan aku terlalu mengganggu...mungkin ianya satu perbuatan yg aku x sengaja.....mungkin di kala itu aku terlalu memikirkan tentang keseronokan tanpa sedari kau terganggu...

*nota: kawan saya tu dh pun meminta maaf sbb dia sendiri x sengaja membiarkan saya tertanya2*

Pada sesiapa yg berkenaan..jika ada apa2 yg anda x puas hati....anda di persilakan utk meninggalkan komen2 anda....jangan lupa tinggalkan nama anda....biar sy tahu berapa ramaikah teman2 saya yg berkecil hati dengan saya.....

biarlah sy jalani hidup saya dengan lebih aman dan lebih harmoni.....

mencari sinar baru di pagi hari ni.....

apsal laa aku emo sgt ye pagi ni...erm...i dunno....

aku sertakan skali lagu2 yg aku amat gemari bulan ni.....

FOREVERMORE-side A

INTRO:i may have run out of songs to sing
i may have run out of words to say
but all that i want you to know is what i feel for you:i love you
as endless as forever our love will stay together
you're all i need to be with forevermore

there are times when i just want to look at your face
with the stars in the night
there are times when i just want to feel your embrace
in the cold night
i just cant believe that you are mine now

chorus:you were just a dream that i once knew
i never thought i would be right for you
i just cant compare you with anything in this world
you're all i need to be with forevermore

all those years ive longed to hold you in my arms
i've been dreaming of you
every night, i've been watching all the stars that fall down
wishing you would be mine

i just cant believe that you are mine now

chorus

time and again
there are these changes that we cannot endas sure as time keeps going on and on
my love for you will be forevermore

wishing you would be mine
i just cant believe that you are mine now

you were just a dream that i once knew
i never thought i would be right for you
i just cant compare you with anything in this world
as endless as foreverour love will stay together
you're all i need to be with forever more(as endless as foreverour love will stay together)
you're all i need
to be with forevermore...

thanx to Iza yg telah memberikan aku inspirasi dgn memperkenalkan lagu ni kat aku....


Januari- Glenn

Berat bebanku meninggalkanmu
Separuh nafas jiwaku sirna
Bukan salahmu apa dayaku
Mungkin benar cinta sejati
tak berpihak pada kita

Kasihku sampai di sini
Kisah kita
Jangan tangisi keadaannya
Bukan karena kita berbeda

Dengarkan, dengarkan lagu
lagu ini melodi rintihan hati ini
kisah kita berakhir di Januari

S'lamat tinggal kisah sejatiku, pergilah

Kasihku sampai di sini
Kisah kita
Jangan tangisi keadaannya
Bukan karena kita berbeda
Dengarkan lagu,lagu ini melodi rintihan hati ini
kisah kita berakhir di Januari

Dengarkan lagu, lagu ini
Melodi rintahan hati iniKisah kita berakhir...di Januari

-lagu sesuai utk aku yg tengah heart-broken-

-maxx-
hasil muntahan pikiran maxx @ 8:43 AM   5 kata balas
DUIT..WANG...MONEY.....
Monday, January 16, 2006
Kenapa ader yg tipu..demi wang...

kenapa ader yg di tipu...disebabkan wang...

kenapa ader yg tertipu..sumer kerna wang...

Besar sungguh makna bagi 4 huruf itu..

x pernah aku tgk anak2 pd usia 7thn yang x memegang wang langsung...walau RM1...punya besar nilainya..bagi mereka...

aku juga berasa wang amat lah kecil pabila di belanjakan...waduh3x...

tinggal kini aku mencari jalan utk meminta papa supaya memberi aku allowance mencukupi....
hasil muntahan pikiran maxx @ 12:23 AM   2 kata balas
Aku..Zal...Suhana..Xavier...dan RAJUK....
Saturday, January 14, 2006

Aku ader sorg kawan…Zal nama dier….dier suker sangat ngan Suhana..sorg pelakon yg meningkat naik..best oo lakonan dier…pada masa yg sama..suhana di gosipkan ngan Xavier..sorg lagi pelakon yg dicungkil bakatnya dr program TV…ini membuatkan Zal lagi suker sbb Zal ni minat sangat ngan suhana & Xavier….

Nak jadikan citer…Suhana berkesempatan ke Indonesia..dan kebetulan juga, Zal ke sana utk menyiapkan projek kerjasama antara Malaysia-Indonesia…jadi di situ Suhana dan Zal bertemu…di waktu yg sama..Zal juga sudah bertemu ngan Xavier..dan pabila di acukan persoalan pd kedua mereka..jawapan yg sama keluar..hanya teman rapat…

Suatu hari..Zal bertemu sy..katanya merajuk ngan mereka berdua..lantas sy tny kenapa?? Dia mengatakan yg bahawasanya Suhana dan Xavier x berlaku adil terhadap perminat mereka…lalu aper guna dia menagih simpati dari mereka..klu dlm bahasa mudah…biar dier lari dari diri bertambah sakit…

Aku pula mendapat cerita..ada satu yg aku rasakan terdapat logiknyer..biar aku simpan dahulu rahsia ini..kerna ia masih dlm pemerhatian diri ku…..

P.s: cerita ini di ubah segala2nya..kecuali jalan cerita…pada yg memahami teruskan..klu ada masih terpinga2…biar laa sy cepat mengundur diri….

-maxx-

hasil muntahan pikiran maxx @ 1:50 AM   3 kata balas
Aku...ulong.....dan Kereta....

Ajal maut di tangan tuhan…saper laa kita nk tentukan kemahuan-Nya….klu aku di beri peluang…hendak ku percepatkan aper yg telah lama di biarkan…

Aku dpt call lebeih kurang jam 12 tengahari..mengatakan Ulong aku dh meninggal dunia..kerna disebabkan aku ader kelas..terpaksa aku hadirkan diri di kelas..sedangkan minda ku telah merewang kepada satu bahagian yg aku simpankan sejak lama dulu…Ulong antara org yg paling baik ngan aku…dier laa org pertama bagi aku permission nk pakai motor dier..motor dier plak unik…start pakai wayar..bukan kunci…hehhe..dulu..aku ngan Shahir je berani naik motor tu…yg lain semuanya takut…Malangnye…motor tu dh tua dan ulong pun dh x sihat…motor tu pun kene jual….

Pagi tadi..aku n Mama smpi di Seremban pukul 9…menunggu kak In y glom smpi…dlm kereta..aku x byk ckp..sbb dh ader komik depan mata..mama ngan kak in laa bercerita..smpi di umah ulong..semua anak2 dier ader…alhamdulillah….

Selesai majlis lepas solat Jumaat..aku mama n kak in singgah di umah jempol..tgk umah mama yg di renovate…insyaallah, raya puasa..merasalah beraya kat umah baru…hehehe

Tadi sebelum balik..singgah kat umah kak in..bende yg kejap..meleret smpi ke petang..hahaha….tapi abg rizal ok laadier leh join laa ngan kitorg…

Tadi smpi umah..aku terus online….papa plak pi surau…malam ni jugak kuarga aku dpt family baru…HONDA ACCORD……hakmilik mak ayah….besar oooo

Tu je laa..malas nk tmbah…

-maxx-

hasil muntahan pikiran maxx @ 1:42 AM   0 kata balas
Erm...mencari sinat\r hari pagi....
Sunday, January 08, 2006
Bulan Januari.....nak je aku nyanyi lahu januari..tapi x kene plak ngan keadaan aku skrang ni...aku rase cam nk gelak je....hahahahaha....

ekceli..sebnarnya..aku nk citer sesutu ngan korg, sesutu yg aku raser lawak sangat.....

Aku nk kenekan kwn aku..memandangkan besday dier waktu new year ari tuh....so..aku plan laa..nk wat kat depan skolah.....wit me...adalah sum of my frenz.....kitorg plan nk main tepong....telor...soflan...dan seangkatan ngan nyer...plan baik jer...budak skolah lom masuk skolah...kitorg buat kat padang skolah...(memandangkan pakgad kenai kitorg....)pastu....ntah camner..plan2 baik..tetiba kawan yg nk di raikan ni call aku kata dier ader emergency..so xleh join...aku pun cam..alamak camner ni...tgh2 kitorg down..nk blah laa nini...kitorg nk gak basuh bahan2 yg dah di adunkan.....nk tau aper jadi??

Kawan aku yg nk di raikan tu pun...baling air soflan dari tingkat 3...bangunan kelas..kat kitorg kat bawah...lencun badan....aku cam terkejut laa....last2...kitorg abiskan waktu tu...aku pelik camner dier tau kitorg nye plan...

ghopenye..ader informer yg ter bagiitau member aku nih..so diorg kenekan kitorg dulu..baru kitorg kenekan dier blk......

aper2 pun...it's good to hv frenz 4 a long time..

Frenz 4ever..........

-adios all-
hasil muntahan pikiran maxx @ 12:13 AM   0 kata balas
about ME and.....my sore throat!
Tuesday, January 03, 2006
Aiyoh....my demam dh lama kebah...tapi ader satu lagi probs aku yg x kebah2 ni...sakit tekak...aduish...susah laa nk ber jimba2..klu nk makan pun susah....

ari nih ..1st day of School...Hazim pi skolah awal...1st..elak Janned..2nd nk cop tmpt...hehehe...bakal amik UPSR ini tahun..harap2 dier dpt kalahkan rekod aku laa...hehehe....

erm....berbalik pada diri aku ni...hari Ahad ari tuh (1 Jan 2006)..ader game Boling...actually ini utk mencari player2 utk satu tourment yg aku sendiri x pasti biler.....memula tu..aku mcm x pasti nk dtg...tapi last2 aku call emy...mintak tolong amik..*thanx Emy*.......

yg ader waktu aku smpi tu...cuma kak Sariyah..Mal..Fadzil...and Joe2...Aqil dtg kejap..sbb dier nk pi function lain....kitorg tunggu laa..xde saper dtg...bengkek je ati..hahahahhaaha....

Bali umah....Emy tumpang Solat....pastu dier kata nk pi tgk wayang...dh tgk waktu show...terus cancel...sbb lewat sgt..hahaha....

Smalam...KaK yong n Family with Kak In and Abg Rizal dtg umah...aku yg masih dlm keadaan tekak ku yg kureng ni pun melayan laa.....aku geram laa tgk Zahin...kiut sangat...hahahaha...Kucing aku kene letak belakang..kat dapur..sbb ader di kalangan tetamu2 aku tu takut kucing...hihihiihih....

Malam tadi tido awal...makan ubat batuk....hehehe....

-out-
hasil muntahan pikiran maxx @ 11:42 AM   0 kata balas

About Me

Name: maxx
Home: Ser-dunk, Selangor, Malaysia
About Me: I like to be with my family..hang out wit my frenz...and talk for hours at phone.....
See my complete profile
Wishlist

  • Harry Potter DVD collector's boxset
  • HSM DVD collector's boxset
  • Twilight Saga DVD collector's boxset
  • MacBook Air
  • Kia Picanto
  • Mr. Right
Movies that I planned to catch

  • Harry Potter and the Deathly Hallows part 1
  • Harry Potter and the Deathly Hallows part 2
  • Twilight Saga: Breaking Dawn part 1
  • Twilight Saga: Breaking Dawn part 2
  • Muallaf
  • Valentine's Day
  • Beastly
  • The Karate Kid
  • Toy Story 3
  • Me & Orson Welles
  • Footloose
  • Julie & Julia
  • Young Victoria
  • The Smurfs
  • Scott Pilgrim vs. The World
  • National Treasure 3
  • underconstruction2010
  • underconstruction2010
Penaja tak berbayar...

Free Blogger Templates

BLOGGER

Click here to Join StacyFC
Let's make sure she'll become next AF's pearl..ALAMAK TERLEBIH SUDAH...

Click here to Join Nubie Club
Let's make him the next pearl, along side his buddies in AF6...CAYALAH...

Click here to join jiwangunited
Click to join jiwangunited

Click here to join Gua.com.my
Click to join GUA.com.my

Click here to join GlaxieBlog*
Click to join GalaxieBLOG*

Click here to AddictingGames.com
Click to Play Games, Free Online at AddictingGames

Click here to Miniclip.com
Click to Get Free Games n Shows

Click here to join HOManiacs Malaysia
Click to join HOManiacs

Click here to join JC.net
Click to join Jay Chou.Net

Konfem aku ke Sana...AT LEAST ONCE A DAY!!!!
Pusat mencari Vidclip2 best

Kenangan lama menikam kalbu

Forum mencari kawan lama...senior dan junior

UiTM Dihatiku

American Degrees..LOCALLY

SEGi..my new-found school

we R in F.I.R.E. Club

The Actor's Studio

Comic Fiesta

Micheal Lau of Gardener's Gala

Forum Minyak Tanah

Red Film

Sepet

Malaysian Videos Award

Kaki Seni

Finas

Tempat Usha komik, majalah anime terbaru

Majalah Media Hiburan

Harian Metro Online

Usha Henpon Murah kat sini

Pusat penukaran waktu

Tempat aku tgk RM jatuh mendadak

AXN's Too SEXY...

underconstruction2010
underconstruction2010

Siaran Paling Syiok

www.hotfm.com.myHotFM

www.hitz.fmHitz.FM

www.era.fmEra.fm

www.radio1.com.myNasional FM

www.my.com.myMyFM

© 2006 ::blurry me::-::sumbody please give sum lite:: .Template by Isnaini Dot Com