Open links in secondary window

::blurry me::-::sumbody please give sum lite::

it just one of many place where i can put all my craps and tell the whole world what happen to me n what am i thinking about life....

 
(UNDER CONSTRUCTION2010)Meh chat kat sini...korang nak tanya aper2 pun boleh...akan cuba di jawab..InsyaAllah..(UNDER CONSTRUCTION2010)

Currently Favorite Music Video
m.a.s.a. s.p.o.n.s.o.r. p.e.s.a.n.a.n.

Yahoo! Avatars U.K. & Ireland

Add Me At....
    http://www.friendster.com/profiles/selserkem

    http://www.facebook.com/profile.php?id=652253774

    http://www.myspace.com/maxxperezwu

Bloggers "Family Affairs"
Bloggers "Kenalan kolej"..
Bloggers "TABIK HORMAT"
Bloggers "AkmaFC & Jiwangans"..
Bloggers "Nubies"
Tertinggal Komuter??!?!
Tertinggal ERL????
Aku meronda...................
Tuesday, August 29, 2006
HI....

hari ni xde kelas...so "mengganti kembali rehat2" yg lalu....bangun pun matahari dh tegak..hehehe...x elok pye anak dara!!!!

btw...td pi checking my frenster n Myspace....mana tau klu ader updates yg kene buat....

so nk jd kan citer..kt my frenster...terjumpa laa sorg mamat ni bukak my profile...malangnyer sy plak xdpt view profile dier...tapi kan.....i just found out yg this guy ni ader connection ngan my fren...but i didn't noe him...urm...xpe laaa....

satu lagi....muka mamat ni cam Bams vokalis Samsons (mentang2 minat Samsons..muka mamat tu pun nk relatekan ngan samsons...isk3x)....OK laa..boleh tahan..cuma mamat ni lagi encem dr Bams....

Smalam...ader lagi arguement yg tak abis2.....biasak laaa...slagi majlis CT tak abis....slagi tu my dad akan hangin satu badan...so yesterday...ASTRO-RTM wat counter-attack pd TV3...memandangkan my bro xde kat umah...so kitorg dpt laa tgk tv...for me...sy nk tgk tv3..pd masa yg sama...nk tau gak aper yg akan di BURAIkan oleh Aznil n Rosyam Nor....

So me n my mom tgk jugak laa..lompat2...my dad plak tetiba plak kuar...xnk join...sbb tau kitorg akan tgk TV3....so waktu my dad ader kat umah..kitorg bukak RTM1/Astro Ria...dier xde...kitorg bukak tv3..tapi xtau apsal...melenting ajer dia....maybe nk dtg bulan kut..HAHHAHHAHA...

mmdgkan malas nk buat perang saraf ngan dia...sy amik keputusan utk lepak je dlm bilik....check blog org lain.....sejak masuk sem baru ni...dh lama x masuk blog2 yg sy senaraikan kat seblah....tapi ok lah..tak byk yg terlepas.....cuma certain2 thing..dh lepas pun.....

skrang ni, dh x pki henpon Motorola tu...HD pki...menyampah laaa...asik2 rosak je...maybe me n nokia dh sebati kut...so kitorg xleh di pisahkan..(boleh blah..)

Sampi sini je laa....next time jgn segan2..masuk je...i dun mind...


-out-

Photobucket - Video and Image Hosting

-maxx-
hasil muntahan pikiran maxx @ 1:09 PM   0 kata balas
UikZ!!!!
Saturday, August 26, 2006
alooo....2x posting in a day.....

ermm....pix??? dlm proses...dh siap....

sy kt sini bkn nk citer psl pix2 tu....sy nk citer sumthing....not funny for some..but it is funny to me.....

dulu...waktu kat skolah dulu (not mention which school....it's in my schooldays)....ader sorg member ni....duk bgtau dia nk mendirikan masjid...huiyo..kitorg dlm kelas masa tu ingat sure lepas abis blajar ni dia mesti mendahului senarai "minah2 kawin awal"...-jahat tul mulut...xde insurance-

lepas ajer abis blaja...sy lost contact ngan dier....until bebrape bulan lepas....sy teringin nk buat gath utk jumpa blk kengkawan lama...sbb mana tau...lepas ni, ader plak yg xnk jumpa lagi ke...mana tau kan...

so, to make long story short....i got her phone number from sumbody yg rapat ngan dia...just antar SMS je laa.....xde call....but still i think dier mcm dulu lagi.....cuma dier tak kawin lagi bcuz of sumthing happen between her n her bf...erm...xmasuk campur....

but.....2day....sy tergerak hati nk call my fren yg bg no. tepon kwn sy yg ilang ni....ingat nk ajak makan laa kat SA....tetapi....tetiba dpt plak maklumat...KAWAN SY TU DH NK KAWIN!!!!!!!!!! seblum New Year 2007....tarikh lom dpt confirm dr empunya badan (kata informer sy ni laa)...

For me...bagus laa utk dier.....smoga berbahagia slamanye....

Skrang ni, nk tunggu sesaper yg patut ikut giliran...mak kata x elok langkah bendul..... ^-^............. jd pada yg berkenaan....u noe what i mean rite???....

dah laa...tido lg bagus........NEway...thanx 4 ur time....

-out-

Photobucket - Video and Image Hosting

-maxx-
hasil muntahan pikiran maxx @ 2:18 AM   0 kata balas
biler xde keje...ini laa jdnyer.......
Allo again!!!

buat kali kedua, sy mungkir janji lagi (blimey!!!!) bukan aper...sbb skrang diorg cergas sgt....susah nk mintak buat posin2 maut....

but itu bukan aper yg nk diberitakan disini....

hari ni off day sy (poyo je...mana keje lagi..hahha)...dan memandangkan my mom n KD were out of town, sy laa (sape lg??) yg kene siapkan dr sarapan smpi dinner...masa ni laa raser sgt diri ni memerlukan KD..ye laa....dr sarapan smpi ke dinner..dier yg buat (nmpk sgt aku ni pemalas ke dapur...:p)

so 2day..lepas hantar HD pi skolah(tuition UPSR)...start laa buat house chores....ditmbh lagi kesusahan anak2 kecil ku yg sudah pndi "merangkak"...aiyak.....

lepas basuh baju n pinggan...hajat dihati nk basuh keta....ntah laa xtau naper...mmg nk basuh keta...al-maklum laaa..keta yg ada kat umah tu kiranya mcm keta sendiri..kene jaga baik2..so...dr bersihkan keta..smpi check minyak hitam, break oil, gear oil dan juga air utk kaburator n windscreen....walaupun tak laa se"perfect" mcm papa buat minggu lepas..namun hasilnya cukup memuaskan hati....

dan buat pertama kalinya sejak 2 minggu lepas, sy tak tido pun waktu tghari..maklum laa...byk sgt keje...hehehe...

berbalik pd kisah td....selepas sumer selesai...sy melepaskan lelah menonton "chistmas with the Kranks" di saluran HBO...best jugak laaa...btw...salah sorg teman mengajak sy menonton filem Mistress of Spices...pelakon2 nya Dylan McDemmot n Aishwarya Rai...erm..OK laa filem tu....hasil kerja anak ASIA...hehehe..bangga giler jd warga ASIA....namun dlm bangga2 tu..sedih gak tgk nasib Orang2 Asia yg telah di hancurkan oleh ORANG2 yg di"katakan" menegak keadilan serta memerangi Terrorisme...blah laa weeiiiii....alasan yg diberikan oleh mereka bila gencatan senjata dibuat mmg xleh diterima akal...itu laa jd bila kuasa besar menyokong.....dan menjadi bahan ketawa sy biler MEREKA tak mahu menerima org2 dr M'sia utk menjadi skuad pengaman di kawasan bergolak...alasan....M'sia tiada hubungan diplomatik dgn Tel Aviv..what the F***??? sukati laa nak antar..korg J*%#*& nak mampus, otak letak kat kaki tu sibuk apsal?? Gomen ** pun **w** gak...tu yg sokong bgi nk rak....

Citer CT tak penah abis...smalam..my lecturer memberi kata2 bernas ttg majlis 28 ni....well...semua org ader opinion sendiri kan? 4 me...lps CT slamat jd bini org...dh OK laa tu...kartun di akhbar The Star smalam mmg kelakar...klu nk tau...cari sendiri....

2day....lepas amik adik di skolah...hajat di hati nk menyunting bunga di taman....eehh..silap..hajat di hati nk bwk adik bersiar2....erm...ader laa a few places kitorg pi..namun....ader satu yg terkesan di hati...erm...tak perlu sy citerkan...cuma...sy sudah kerap kali terkena begini dan badan ni sudah menjadi lali...tiada perasaan...adik?? jgn citer laa...masam jugak muka dia....

so..smpi sini dulu.....pix anak2ku sudah siap di amik...tunggu posting akan dtg OK...

-out-

Photobucket - Video and Image Hosting

-maxx-
hasil muntahan pikiran maxx @ 12:12 AM   0 kata balas
aper kaitan family gue ngan perkahwinan CT-DK???
Monday, August 21, 2006
L-O.....

lebih kurang 10 jam CT menjadi milik DK....Alhamdulillah.....termakbul jua niat CT nk berumah tangga b4 reaching 30....

sy kat sini gembira..bukan sbb kurang nye saingan...tapi sbb CT itu sendiri...besar sangat ungkapannyer.....

walaupun sy xberkesempatan menonton siaran Langsung majlis pernikahannyer..namun sy amat berbesar hati pabila TV3 menyiarkan siaran ulangan majlis tersebut...CT kelihatan anggun ngan baju putih tersebut.

sy menaip disini bukan psl nk citer psl itu...namun aper yg jd pd kuarga sy keblakangan ni.....

nk dijadikan citer...Ayah sy secara tiba2 spt anti mendengar nama CT/DK...entah kenapa...Ayah terasa Alergik...KD plak mcm sokong papa....HD??? ntah....xde plak nmpk gaya menyokong atau bantah....sy..hehe...klu dh posting psl CT kawin..of coz sy belah mak...

sy mendoakan aper yg terbaik utk mereka.....tambahan ucapan sedikit...sure CT xbaca pye ni...hehhehe...

erm...hari ni..sy berpeluang menonton REMP-it.....bg sy....citer ni OK....dan sy paham naper lepas bebrapa hari ditygkan, mat2 rempit ni lagi brani...aksi2 mereka tu mmg dahsyat....tapi sy rs cuma sorg plakon je ptt di beri penghargaan...xnk sy nyatakan2 di sini...cuma anda akan tau jika anda sudah menonton......

aksi2 daring plakon wanita plak...sy amat terpegun...bukan sbb tgk badan..tp kerelaan mereka merealisasikan adegan atas katil tu....cuma ader satu scene di mana Ajak(btul ke ni) dtg umah Ieka...dan pada ketika tu Ieka baru je selesai "membayar bil Air tertunggak" Madi...spttnya Ieka x berpakaian..namun....ternmpk jugak kat si mata empat ni...Ieka memakai baju berwarna pink..hehhee...KANTOI!!!

klu cerita ni kuar skali ngan DOA or The Devil wears Prada...sy lebih rela menonton DOA....sbb lebih komedi serta aksi......

Citer click juga klu di selami..sebnarnya membawa msg supaya kita jgn terlalu suka membuang masa tak tentu hal...dan kebykan watak yg di lakonkan sebnarnya wujud...cuma kita tak sedar....

klu posting lepas, sy janji nk bg tgk pix2 anak2 dayang...mungkin lain kali...dlm proses memilih.....

OKLAH..smpi sini je....thanx 4 ur time....

-out-

Photobucket - Video and Image Hosting

-maxx-
hasil muntahan pikiran maxx @ 11:45 PM   0 kata balas
me in last day of holiday-mode
Sunday, August 20, 2006
ai......

tinggal lagi beberapa jam je b4 nk masuk new semester......

mcm rindu je pd bantal waktu pagi.....Nasi Lemak...jd burung hantu smpi pukul 3,4 pg.....

tapi xpe....i dun mind it all....asalkan aku ader satu hari rest day....ahahaha...

aper2 pun...Cik Siti akan jd bini org kurang 24 jam dr skrang....teringin nk tgk..tapi..malangnyer....kelasku start seawal 10pg... T_T....erm...aper2 pun...harap majlis tu berjaya hendak nye... tapi....aper yg blaku kat umah sy lain plak....ader byk tribe....yg menyokong siti...yg bantah pun ader...yg duduk kat tengah2 pn ader.....SAYA????...hehehe...korang raser kat tribe mana???

satu lagi...sejak dua menjak ni...PAPAku tetiba plak minat lagu Buttonz PCD....errmmm...pelik jugak tu....ala....bak kat pepatah omputih...LIFE BEGINS AT 40.....so.....biar laa....asal tak jd bebende yg lain udah......

beberapa ketika seblum menulis di sini...sy sempat surf kt blog Yasmin Ahmad....dan khabarnya, VCD/DVD Gubra sudah terjual kat sana...bila laaa kita kat sini nk menonton??? Bukan laa marah pd Ms. YA.....tapi kdg2 tu bengang gak....member2 yg beli barang CURI ni tgk..pastu dok kata best2 bagai...sy tak beli pirate.......di ulangi.....TAK BELI(sila baca sampai habis yer....) Pirate VCD/DVD klu cerita dr Karyawan Malaysia....Serius....wlpn harga pirate VCD tu murah..tapi...sy rasa patut tolong org sendiri dr tolong org luar....ala...senang citer....org sekrang lebih rela bersekang mata tgk EPL dr tgk piala Malaysia yg di siarkan pd waktu yg for sure kita blum masuk tido......tul tak????

btw....kata laa sy ni lambat ke hape.... sy baru je tau aper yg Sh. Amani ckp ketika di FFM ahad lepas....waktu tu..mmg xde intention nk tgk tv....mcm agak2 boring.....pasal tu jugak laa...sy dh terlepas tgk GnG for straight 2 weeks...jd pd sesape yg berkenaan....sila laa kuarkan VCD/DVD GnG tu A.S.A.P...satu lagi..aper citer ngan sistem penjurian FFM.....smpi ader sorg penggiat Filem tu pi bangkang kat TV??? erm...biasak ler tu...Rumah dah siap..pahat masih berbunyi...

skrang ni..my "kitts" dh sihat...diorg pun akan tukar nama....i'll put up their pix in my next post...

pd yg bertny psl account my space n friendster tu...sila klik kat part tepi...utk friendster dulu...myspace akan di letak kendian...

so...smpi di sini je celoteh ku......

-out-

Photobucket - Video and Image Hosting

-maxx-
hasil muntahan pikiran maxx @ 6:15 PM   0 kata balas
tgh blur......
Wednesday, August 16, 2006
hi all....

ari ni xde idea nk ckp aper.....

cuma nk ucapkan thanx a bunch pd semua yg wish me... cuma itu je boleh di ucapkan...

pd yg memberi hadiah pun, pun nk berterima kasih gak....ader yg bg "bingkai cermin Paris Hilton"..tak lupe gak "seploh hengget Atas2"....dan jugak hadiah plg kelakar skali... "kunci bernama MI9885"...thanx!!!

pd yg wish kt my blog, JU website, AFC website, Myspace and Friendster...thanx!!! sowie klu tak reply blk....my home pye connection ni kekdg bengong...hahahaha.....

tinggal 5 hari b4 hari bersejarah bg penyanyi no 1 m'sia ngan jejaka pilihannya.. (ala..tau sendiri laa kan???)...smoga berjalan ngan baik serta aman...taknak jd majlis drama swasta plak....get what i mean??..

klu buka radio spjg minggu ni..starting 7 august till this morning (16 August)...mesti ader citer psl bakal pengantin baru ni....ader je org bukan topik pagi utk dia...hehe...

plg tak tahan..ader plak buat pejalanan seni psl bkl pengantin tu...pergh.......mcm dh pergi plak dier...sdgkan dia br nk dirikan masjid....klu org yg dh pergi tu..kita kdg2 tgk skadar 3-7 hari berkabung....ni psl hal kecil je.....adush.....

Dlm paper The Star bertarikh 16 august....sorg YB dr NS tlh "menghantam" bkl pengantin n pasangan sbb mengadakan press conf secara busat2....katanya.."Where's our moral??"sy membaca cuma boleh tersenyum...

Bukan sy x suka kat Dia..suka...cuma sy rasa..tak perlu publisiti keterlaluan...cukup laa stesen swasta tu dpt hak penyiaran spjg majlis..dr pernikahan hingga ke majlis resepsi...tak cukup ngan tu..ader plak rancangan khas....ai yoyo.....susah2 aje kata felix.....

Sy sbg pemerhati dr jauh...cuma boleh kata smoga pengantin baru akan aman hidupnya....smoga kekal ke akhir hayat..AMMMIIINNNN....


-out-

Photobucket - Video and Image Hosting

-maxx-
hasil muntahan pikiran maxx @ 10:40 PM   0 kata balas
Appreciation to me......
Tuesday, August 08, 2006
Memandangkan hari esok adalah hari istimewa…jd nk buat something spesel laaa...






AKU…SAYA…ANTA…..WO….NGO…WA…YO…


Dlm borang masuk peksa tulis : IYLIA ZULKAPLI
Family dan org terdekat panggil: iylia
Korang kenal aku sbg: Maxx
Lahir kat: atas katil bersalin (kut…) kat Hospital Universiti, Pee Jay..
Bila: 9 ogos
Tinggal kat :Umah laaa..takkan pondok..
Area: Serdang, Slangor
Aku blajar kat: SK. Sri Serdang, SMK Seri Indah, SMT Shah Alam, INPENS College, UiTM Perak, SEGi College.
Tukang mendengar duka: Adikku, serta teman Baik, Lee
Tukang guide klu sesat kat jalanan: Kakak
Klu pi mamak sy slalu order: Milo Ais/Teh O Limau Suam dan Mee goreng mamak
Tapi sebnarnya, aku boleh jd giler klu: Nasi Ayam atau Nasi Lemak korg bagi…
Bende pertama aku beli utk mak ayah: Bunga ngan cenderamata waktu pestaim pi Cameron Highland
Sebnarnya aku ni: Generous (mak ckp)..…pelupa sket(sendiri figure out)….kabut(sumer kengkawan ckp)…suker driving(klu di beri peluang Racing..aper salahnyer…Cuma tempat tu biar appropriate)…pengumul majalah & komik….ada dark side yg org TAK TAHU (ni..xde laaa besar..Cuma yg TERPILIH je tau)….pemaaf tapi aku ingat….(tak susah kawan ngan aku ni….klu skali taik tercalit…w’pun dh bersih still ader kesan…walau pun tak visible…)
Klu boring, aku akan: bawak keta tanpa arah, baca komik, sepahkan bilik, main ngan “cucu”, main game.
Sape sangka:

Aku boleh bawak keta (Honda civic) sejak umur 11thn.
Penah X-C-Dent motor waktu darjah 6. (depan mamat hencem plak tu)
Penah bawak keta xde lesen (sbb mak pegang)
Penah kejar F4 waktu 1st time diorg kat M’sia.




Kronologi

Pd tanggal 9 Ogos di tahun…

1985-aku lahir..waktu ni mama kata aku lom beri nama lagi. Beberapa hari lepas tu baru dpt nama.

1986- kitorg sefamily terbang ke US sbb mama n papa sambung blajar. Waktu ni Cuma aku n KD je ader.


Photobucket - Video and Image Hosting
dlm perjalanan ke USA...di dukung oleh auntie.


1987-stahun dah aku kat Negara org. rindu kat Malaysia??? Mana aku tau…aku pun tak tau rindu tu ape???

1988-dua tahun kat US…mama kata kitorg akan balik tak lama lagi…lepas mama n papa convo.


Photobucket - Video and Image Hosting
bersama KD kat atas katil....di umah kami (kut).......

1989- Aku akan dapat adik sbb mama dah peknen waktu ni…tak sabarnyer…..


Photobucket - Video and Image Hosting
bergambar ngan Amir ketika beberapa hari dilahirkan...

1990- dah lapan bulan masuk tadika…papa kata aku dulu nk pi tadika pakai songkok…macam tak caya je…heheh..pengaruh btul…


Photobucket - Video and Image Hosting
Hari pertama Tadika.

1991- Tak ingat sangat…tapi yg pasti aku dah ada adik umur 2 tahun..beza 10 hari je dr aku…aku jugak sambut besday ngan dier…Nama dia Amir.


Photobucket - Video and Image Hosting
bersama Puteri n adiknya...masih di Serdang.

1992- Yeeeeeaaahhhhh….kitorang dah pindah…tak duduk kat Tmn Sri Serdang lagi. Tapi dlm kwsn Seri Kembangan (masih berposkodkan Seri Kembangan)..Masuk darjah 1..masa ni
aku kenal Amy..Mira….ikhwan….syed…Asyraf. Haslina.


Photobucket - Video and Image Hosting
kat Mardi Serdang..utk karnival pertanian..

1993- dah darjah dua….masa ni aku satu kelas ngan ida…hehhehe..mak dier cikgu kelas aku….baik je org nyer (baik ke???)


Photobucket - Video and Image Hosting
ketika di kampung.

1994- Mama dh pun melahirkan sorg lagi baby (aku dpt adik lagi)….nama dia Hazim…so dlm family skrang ader 3 lelaki n 3 pompuan.

Photobucket - Video and Image Hosting
ader acara di opis mak....baru "ilang gigi"

1995-Aku tukar kelas…masuk kelas 2nd..hehhehe..bangga seh….dlm hati niat nk kalah kan KD dlm UPSR….kepala aku pun baru sembuh lepas kejadian “pikir macho”…dpt laa 7 jahitan…

Photobucket - Video and Image Hosting
di pagi raya...complete satu family...


1996-darjah lima….huiyo…..mcm tak caya je dh naik darjah lima….still kat kelas yg sama…..so berusaha nk teruskan kecemerlangan…

1997-tahun ni UPSR…ish3x….waktu tu..lagi 2 bln nk peksa…aku dh xleh main2..hehehe….penah gadoh beso ngan Lee..tapi dh OK….ngan Lin pun beso gak….smpi skrang (2006) tak ckp2 lagi…

Photobucket - Video and Image Hosting
waktu zaman skolah agama....beso nye SPEK...



-tamat zaman Tadika n skolah rendah-

1998-masuk form 1….tahun ni gak..byk bende baik n buruk berlaku….Aku ilang adik…..2 bln b4 besday aku…erm…sedih giler2…trauma jugak laa..asik2 teringat kat dier je…..moga dier di tempatkan bersama org2 yg beriman..AMINNN…aku pun antara yg bertuah dpt tgk pelancaran Sukan Komanwel kat Stadium Bukit Jalil….waaahhhh…besanyeeeeeeeeeeee….

1999- baru tau Internet tu aper….mIRC tu aper…hhehehe…Email tu pun memula tak tau…thanx pd Ida sbb memperkenalkan ia kat aku….waktu ni nakal sket....lepas skolah….pi CC dulu..baru balik umah….


Photobucket - Video and Image Hosting
ngan siblings...hehehe...poyo je mamat tu...


2000-tahun ni aku PMR….nak dekat stahun uwan aku meninggal…erm…terima ngan redha….tahun ni gak…aku ader problemo yg tak laa beso mana…Cuma ganggu pembelajaran je…..


Photobucket - Video and Image Hosting
Di pagi raya.

2001- Aku masuk Teknik Shah Alam…kat sini ramai gak laaa kenalan baru..yg bakal jd teman sepembelajaran selama 2 tahun….banyak sebnarnya kenangan manis n pahit..tapi biarlaaah simpan di hati…..Uci pun pergi menyahut seruan Ilahi sejak stahun lalu…..


Photobucket - Video and Image Hosting
Pagi raya.....mamat tu tgh ngantuk..ye laa...baru lepak MELANTAK!!!

2002- SPM menjelma lagi 3 bln…aku tgk kengkawan sumer tgh wat final revision..aku pun lebey kurang laa….Cuma biler perkataan M.A.L.A.S. tu ader…so x jd keje laaa….Awal tahun ni…my parents pi Haji….so tinggal laa kitorg adik bradik…for me n my sis..takler payah sgt sbb tinggal kat hostel..Cuma my lil bro je kene pindah skolah…

2003- yeeehooo..skrang dh masuk IPT….tapi….waktu besday aku ni (9.8.2003) aku baru je eksiden depan masjid…sumer sbb….. _E_AK_ <----- sila isikan tmpat kosong…senang je..bukan nama org….kat tmpt aku blaja ni..aku kenal ngan Alis..yati..huda…sinah..dn ramai lagi…. 2004- aku berpindah blajar ni sebuah lagu IPT yg terkenal kat M’sia ni…kat sini pun byk gak kenalan….hehehe….mamat2 encem pun ader….kat sini gak aku dpt tau yg Rembau, Ina and Herina smbg blajar, kiranye diorg ni senior aku laaa…


Photobucket - Video and Image Hosting
ni gmbr poyo2 je....pix patah kaki....

Photobucket - Video and Image Hosting
my 1st pix lepas bukak balutan kaki...majlis perpisahan utk hostel...


2005- dah stahun aku pi umrah…alhamdulillah..aku antara yg terpilih utk melihat didepan mata sendiri akan kebesaran Allah S.W.T….aku berdoa klu diberi peluang lagi…dapat laa aku menjejak kaki ke sana…INSYA ALLAH…tahun ni jugak….aku berenti blajar kat IPT tu..sbb ader sumthing yg menggangu pikiran aku….nak menjadi citer..aku sneak out..pi tgk showcase Lee Hom…kuang2…waktu tu mmg gembira..tapi..sbb aku terlalu excited..aku tak amik lunch n aku dehydrated….so aku out kat situ….nasib baik my camera OK..Cuma..my phone je laa ngan ilang…ak buat camne kan…..salah sendiri..tanggung laa sendiri…dan buat pertama kalinya..papa kasi me n my sis pi tgk konsert….hehhe..malangnya…org yg aku sokong tu kuar plak waktu tersebut..ala…xper….masih ader peluang di luar….

Photobucket - Video and Image Hosting
with Papa n KD kat Masjid Kisas.

Photobucket - Video and Image Hosting
berada di Clearwater Sanctuary, Perak....utk Dinner IDEAS 2005

2006- Tahun ni…Aku dah pun blajar ditempat baru….dapat ramai kawan baru…dr luar n dlm Negara….di tambahkan lagi….aku baru aje mendapat “cucu”” baru yg berusia 2 minggu (ketika bende ni di taip)….di hari ni…Mama xde..ader keje di luar..tapi dgn adernye 3 org ( termasuk 5 ekor) yg aku sayang dlm idup ni….nothing can change it….

Photobucket - Video and Image Hosting
pix terbaru..bebrape minit b4 turning 21...


HAPPY 21st BIRTHDAY TO ME………



-out-

Photobucket - Video and Image Hosting

-maxx-
hasil muntahan pikiran maxx @ 2:26 PM   7 kata balas
cerita muntah AIR
Thursday, August 03, 2006
My cat masuk hospital.....

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................

mcm nk nangis je


TOLONG LAAA SEMBUH KAN DIER.....KEPADAMU AKU BERSERAH!!!!!


kesian dier.....


-out-

Photobucket - Video and Image Hosting

-maxx-
hasil muntahan pikiran maxx @ 12:49 AM   1 kata balas

About Me

Name: maxx
Home: Ser-dunk, Selangor, Malaysia
About Me: I like to be with my family..hang out wit my frenz...and talk for hours at phone.....
See my complete profile
Wishlist

  • Harry Potter DVD collector's boxset
  • HSM DVD collector's boxset
  • Twilight Saga DVD collector's boxset
  • MacBook Air
  • Kia Picanto
  • Mr. Right
Movies that I planned to catch

  • Harry Potter and the Deathly Hallows part 1
  • Harry Potter and the Deathly Hallows part 2
  • Twilight Saga: Breaking Dawn part 1
  • Twilight Saga: Breaking Dawn part 2
  • Muallaf
  • Valentine's Day
  • Beastly
  • The Karate Kid
  • Toy Story 3
  • Me & Orson Welles
  • Footloose
  • Julie & Julia
  • Young Victoria
  • The Smurfs
  • Scott Pilgrim vs. The World
  • National Treasure 3
  • underconstruction2010
  • underconstruction2010
Penaja tak berbayar...

Free Blogger Templates

BLOGGER

Click here to Join StacyFC
Let's make sure she'll become next AF's pearl..ALAMAK TERLEBIH SUDAH...

Click here to Join Nubie Club
Let's make him the next pearl, along side his buddies in AF6...CAYALAH...

Click here to join jiwangunited
Click to join jiwangunited

Click here to join Gua.com.my
Click to join GUA.com.my

Click here to join GlaxieBlog*
Click to join GalaxieBLOG*

Click here to AddictingGames.com
Click to Play Games, Free Online at AddictingGames

Click here to Miniclip.com
Click to Get Free Games n Shows

Click here to join HOManiacs Malaysia
Click to join HOManiacs

Click here to join JC.net
Click to join Jay Chou.Net

Konfem aku ke Sana...AT LEAST ONCE A DAY!!!!
Pusat mencari Vidclip2 best

Kenangan lama menikam kalbu

Forum mencari kawan lama...senior dan junior

UiTM Dihatiku

American Degrees..LOCALLY

SEGi..my new-found school

we R in F.I.R.E. Club

The Actor's Studio

Comic Fiesta

Micheal Lau of Gardener's Gala

Forum Minyak Tanah

Red Film

Sepet

Malaysian Videos Award

Kaki Seni

Finas

Tempat Usha komik, majalah anime terbaru

Majalah Media Hiburan

Harian Metro Online

Usha Henpon Murah kat sini

Pusat penukaran waktu

Tempat aku tgk RM jatuh mendadak

AXN's Too SEXY...

underconstruction2010
underconstruction2010

Siaran Paling Syiok

www.hotfm.com.myHotFM

www.hitz.fmHitz.FM

www.era.fmEra.fm

www.radio1.com.myNasional FM

www.my.com.myMyFM

© 2006 ::blurry me::-::sumbody please give sum lite:: .Template by Isnaini Dot Com